freelance seo

Måske har du allerede hørt om muligheden for at søge iværksætterstøtte til din digitale markedsføring, eller måske er det helt nyt for dig. Uanset hvad, så er det værd at undersøge, da det kan være en fantastisk mulighed for at få ekstra økonomisk støtte til rådgivning og undervisning.

Fordelene ved Iværksætterstøtte

En af de største fordele ved iværksætterstøtte er, at du kan få professionel rådgivning eller et skræddersyet undervisningsforløb med ekstra økonomisk tilskud. Selvom der er mange ressourcer til rådighed online, såsom Youtube-videoer og gratis kurser, så besvarer de sjældent de specifikke spørgsmål omkring dine ydelser eller produkter. Ofte sidder man tilbage med flere spørgsmål, end da man startede.

Med lidt økonomisk støtte kan du imidlertid opkvalificere din virksomhed og få bedre styr på din digitale vækststrategi. En grundig og skræddersyet undervisning eller rådgivning vil kunne give dig de værktøjer og den viden, du har brug for, for at tage din virksomhed til nye højder på det digitale marked.

Freelance seo århus

Hvordan jeg kan hjælpe?

Som rådgiver og underviser har jeg allerede hjulpet flere iværksættere med at få midler igennem NextStep-programmet, og jeg er i gang med godkendelsesprocessen som rådgiver hos SMV Digital, der også tilbyder EU-støttemidler til digital omstilling og vækst. Jeg er derfor velkvalificeret til at hjælpe dig med at søge og få tildelt den rette støtte til din digitale markedsføring.

Jeg tilbyder fleksible undervisningsforløb og skræddersyet rådgivning, da jeg ved, at hverdagen skal løbe rundt for iværksættere. Så hvis du leder efter en digitalrådgiver eller underviser, der kan skræddersy et tilbud til din virksomhed og vækstfonden, er du velkommen til at kontakte mig. Grib chancen for at styrke din digitale markedsføring med professionel hjælp og støtte!

Læs mere om min undervisning i digital forretningsudvikling og SEO her

 

Links til digitale støttepuljer

  • NextStep støtter kompetanceudvikling og sparing med vækstguide. NextStep er for nystartede virksomheder, der ønsker at realisere deres potentiale.
  • SMV:Digital støtter små og mellemstore virksomheder med digital omstilling til vækst og arbejdspladser. Her kan du søge tilskud til rådgivning, investeringer i teknologi og kompetenceudvikling.

 

error: Indholdet er beskyttet !