SEO-specialist Aarhus

Hvad er digital forretningsudvikling?

Digital forretningsudvikling er afgørende for de fleste virksomheder som ønsker succes i dagens digitale landskab. Digital markedsførings kan hjælpe din virksomhed med at opnå en øget synlighed, nå ud til målgruppen mere effektivt og skabe en dybere forbindelse med dine kunder.

Jeg har efterhånden arbejdet med digital markedsføring i mange år. Brancher og målgrupper har været meget forskellige fra virksomhed til virksomhed. Al den viden og erfaring kan komme dig til gode. Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din samlede, digitale markedsføringsindsats, så der er balance mellem økonomi, strategi og muligheder. Sammen får vi styrket din forretnings digitale vækst nu og i fremtiden.

 

Hvilke kanaler er vigtige for din digitale forretningsstrategi?

God service og ordentlig SEO. Kontakt AVA Freelance SEO

Målgruppeanalyse & segmentering

Digital forretningsudvikling handler om at forstå din målgruppe og segmentere den for at skabe relevante budskaber. Ved at analysere kundeadfærd og præferencer kan jeg hjælpe med at tilpasse markedsføringen herefter.

Godt indhold

Med min erfaring som SEO-specialist og tekstforfatter kan jeg hjælpe med at udvikle en stærk contentmarketing-strategi, herunder relevant indholdsproduktion og storytelling som sikrer differentiering.

Søgeordsanalyse aarhus

Søgemaskineoptimering

Som senior SEO-specialist kan jeg forbedre synligheden af dit online indhold i Google og Bing søgeresultaterne. Vi optimerer websitets struktur, hastighed, indhold og metadata for at øge placeringerne og organisk trafik

SoMe marketing

Sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og LinkedIn (SoMe) er kraftfulde kanaler til at nå målgrupper og skabe engagement. Jeg kan hjælpe dig med at lægge en generel SoMe-strategi, så du kan arbejde mere strategisk med dine opslag.

Få hjælp med lokal seo

PPC annoncering

PPC-annoncering (Pay-per-click) er et stærkt supplement til SEO. Jeg kan hjælpe med strategi, kampagner, målgrupper og resultater, så din virksomhed opnår øget online synlighed.

Marketing automation

Automatisering af marketing frigør tid og ressourcer, mens det forbedrer kommunikationen med dine målgrupper. Jeg kan hjælpe med at vælge og implementere marketing automation-værktøjer for at forbedre konverteringsraten.

Freelance SEO konsulent Århus

Data-drevet markedsføring

Digital forretningsudvikling kræver en datadrevet tilgang. Jeg har mange års erfaring med indsamling og analysere af data fra forskellige digitale kanaler for at evaluere og effektivere arbejdsindsatsen, identificere succesfulde strategier og foretage justeringer baseret på indsigterne. Det er vigtigt, hvis vi skal sikre din virksomhed digital vækst.

 

Netværk er key!

Når det kommer til digital forretningsudvikling, er jeg i en evig pas de deux med et webbureau, nogle webudviklere, og en håndfuld andre kreative typer. Vores kollegiale netværk er det hemmelige krydderi, der sikrer din virksomhed den bedste behandling.

 

Erfaren digital forretningsudvikler fra Århus

Overvejer du at søge iværksætterstøtte?

Hvis du har planer om at søge iværksættermidler til udvikling af din digitale markedsføring, kan jeg hjælpe dig indenfor de fleste områder. Jeg tilbyder både undervisning og hjælp med udførsel og har allerede hjulpet flere mindre erhvervsdrivende via iværksætter midler. Min tilgang er altid skræddersyet, fleksibel og professionel, så du får mest muligt ud af din investering. Har du brug for hjælpe med selve ansøgningen, hjælper jeg også gerne.

 

Vælg imellem disse tre samarbejdsformer

SEO-samarbejde, hvor jeg står for alt

Kun mig

Til dig, der har for travlt til SEO, tekstforfatning og langsigtede markedsføringsstrategier. Jeg hjælper med alt, så du har tid til det er vigtigt for dig.

50/50

Til dig, der foretrækker at varetage dele af din markedsføring selv. Vi fordeler arbejdsopgaverne 50/50, så de matcher dine ønsker og kompetencer.

Jeg underviser i SEO og digital forretningsudvikling

Kun dig

Til dig, der selv arbejder med markedsføring, og primært ønsker undervisning eller løbende rådgivning inden for SEO og digital forretningsudvikling.

Jeg samler på glade kunder

Charlotte Holm, Yoga underviser & ejer af Favn Aarhus

Jeg er så taknemmelig for, at Anne "tog mig i hånden" og på sin passionerede, nærværende og kompetente måde, begyndte at lære mig begreber som kunderejse, Google Ads, SEO etc. Anne gør digital marketing til en leg og en fest.

Darren Cooper, Senior Director of Sales Enablement hos Denodo

We completely underestimated the value of adding Anne to our team. We thought we knew what was impactful. We made assumptions based on intuition. We second guessed our demographic. Anne brings a data-driven SEO approach. Insight on keywords, intent mapping with marketing funnel, content performance analysis, .... her methodical approach and recommendations have helped us to build an effective keyword-based content strategy.

Frank Løssl, Terapeut & traumebehandler

Jeg har brugt Anne til en komplet gennemgang af mine hjemmesider samt opdatering af deres performance. Anne har givet super kompetent sparring omkring nice-to-have og need-to-have gennem hele forløbet, så jeg har stået afklaret ift. mine indsatsområder. Hun er meget stærk på sit felt og helt klart pengene værd!! Stor anbefaling herfra.

Gert Skriver, Senior Tekstforfatter hos Stibo Systems

Anne har med solide anbefalinger og indsigt løftet virksomhedens SEO-strategi og bidraget til at gøre vores content roadmap datadreven og sammenhængende. Hun har desuden formået at uddanne nøglepersoner i virksomheden i vigtigheden af SEO og i at anvende taktiske greb til at opnå synlighed online. Hun opnåede hurtigt gennemslagskraft og lydhørhed på grund af hendes tydelige fokus på forretning: SEO skal skabe trafik, som giver leads og kunder. Den sammenhæng har hun formået at formidle, så SEO er blevet en integreret del af virksomhedens marketingaktiviteter. Resultaterne ses i form af topplaceringer på forretningskritiske nøgleord og øget trafik til centrale lead-genererende sider. Jeg kan varmt anbefale Anne, hvis du ønsker at vækste digitalt.

Mathias Schaadt-Hansen, CMO hos Maul Biler

Kan varmt anbefale Anne! Hun er utrolig jordnær og lydhør omkring ens forretning. Derudover har hun en stor viden indenfor SEO er fantastisk til at videredele den viden.

Nina Reventlow, Praktiserende Psykoterapeut

Jeg har haft Anne som SEO-konsulent de sidste par år. Hun har sikret min virksomhed førstesideplaceringer og som følge deraf, en stadigt stigende omsætning, selvom der er meget stor konkurrence indenfor området. Hun har rådgivet mig åbent og ærligt og sørget for konstant vækst. Anne er professionel og empatisk - hos hende er ens virksomhed i gode hænder. Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet og giver Anne mine bedste anbefalinger.

SEO for virksomheder
søgeord aarhus
error: Indholdet er beskyttet !