SEO-specialist Aarhus

Hvad laver en freelance SEO-specialist?

Som freelance SEO-specialist kan jeg hjælpe dig med at blive fundet på søgemaskiner som fx Google og Bing. Jeg har over 10 års erfaring inden for søgemaskineoptimering, kommunikation og markedsføring og har leveret flotte resultater til over 300 forskellige virksomheder.

Jeg skræddersyr altid strategien og arbejdsmetoden til din virksomhed og rådgiver åbent og ærligt fra start til slut. Du er med andre ord kommet til det rigtige sted, hvis du leder efter en digital forretningsudvikler & SEO-nørd, som kan hjælpe din virksomhed med at vækste online.

Derfor skal du vælge mig

SEO-specialister kan opdeles i tre kategorier: tekniske eksperter, skribenter og link-building konsulenter.

  • Tekniske eksperter er webudviklere, der fokuserer på tekniske optimeringer.
  • Skribenter er gode tekstforfattere, men mangler ofte SEO-viden.
  • Link-building konsulenter arbejder primært off-page med ekstern link-building.

God SEO bør integrere alle tre elementer. Min styrke ligger netop i min evne til at kombinere teknisk forståelse med professionel tekstforfatning, hvilket man ikke møder ret ofte inden for SEO. Derudover arbejder jeg primært med det, man kalder earned-links fra relevante medier eller samarbejdspartnere.

Én fast SEO-specialist, der guider dig sikkert igennem din digitale vækstrejse
Projektleder Aarhus - b2b marketing - Kontakt AVA Freelance SEO i dag

Min opstart som SEO-konsulent i Århus

Fra kunsthistoriker til SEO-nørd på under 10 år!

Fra at formidle samtidskunst til at fortrylle Google – jeg har oplevet det hele! Startede min rejse i en kunsthal, men indså hurtigt, at jeg manglede den digitale touch. Så tog jeg det drastiske skridt og hoppede ind i det digitale univers.

I dag drømmer jeg om klar kommunikation, kunderejser og bæredygtig kode. Fra penselstrøg til pixel-perfektion – jeg er klar til at hjælpe dig med at lykkes online!

 

SEO tekster

Bureau- & Inhouse-erfaring

Jeg har tilbragt adskillige år på markedsføringsbureauer, hvor jeg har håndteret både B2B og B2C-kunder. Tiden på bureauerne har været fyldt med udfordringer, men også med værdifuld erfaring, som nu kommer dig til gode.

Udover min tid på bureauerne har jeg også fået en smagsprøve på in-house-livet i en stor international softwarevirksomhed. Her fokuserede jeg på international SEO og B2B-annoncering på globalt plan.

Så hvis du søger en kompetent og erfaren specialist, der mestrer hele markedsføringspaletten, står jeg klar til at hjælpe!

 

Godt samarbejde & god kommunikation
freelance seo

Selvstændighed & Samspil

Jeg jonglerer i dag mellem mit deltidshold i en kulturinstitution og resten af tiden som freelance-entreprenør. Måske er du min næste “erhvervsdate”?

Når det kommer til SEO-gymnastik, er jeg i en evig pas de deux med et webbureau, nogle webudviklere, og en håndfuld andre kreative typer. Vores kollegiale netværk er det hemmelige krydderi, der sikrer din virksomhed den bedste behandling.

 

Mine kerneværdier

Søgeordsoptimering skaber online troværdighed

Tillid

Etablering af tillid online er nøglen til god SEO og effektiv markedsføring, ligesom det er afgørende for min egen indsats. Jeg stræber efter pålidelighed og professionalisme, og mit mål er altid at sikre mine kunder ærlig og kompetent rådgivning.

Markedsføringsloven og søgemaskinernes retningslinjer

Integritet

Som Whitehat SEO-specialist følger jeg lovgivning og søgemaskinernes retningslinjer, prioriterer integritet i arbejdsprocesser og afventer godkendelse af arbejdsopgaver, før arbejdet iværksættes. Jeg forventer omvendt også god kommunikation og rettidig betaling.

Bliv fundet online med ordentlig SEO

Tid

Jeg har kun op til 10 faste kunder ad gangen, hvilket sikrer dig en værdifuld ressource: tid. Mit mål er at give din virksomhed mest mulig opmærksomhed, kvalitet og samarbejde indenfor den bestilte tidsramme, samt mulighed for skræddersyede løsninger og faglig sparring.

God service og ordentlig SEO. Kontakt AVA Freelance SEO

Personlig service

At rådgive og støtte mine kunder er min første prioritet. Jeg skaber tilpassede markedsføringsstrategier og rapportering, der matcher din virksomheds behov. Dialogen er altid professionel og hjertelig – uanset størrelsen, er du værdsat hos mig.

SEO med et smil. Kontakt AVA Freelance SEO

Humor

Humor er vigtig i vores samarbejde, da det ikke kun fremmer en sjovere læringsoplevelse, men også gør vores kommunikation mere levende og engagerende. Derfor er der altid plads til humor i vores samarbejde.

Arbejdsglæde og god søgemaskineoptimering

Glæde

Som freelancer fokuserer jeg på det, jeg elsker mest: din virksomhed, SEO og konstant læring. Det giver mig også tid til familie, venner og løbeture i naturen, hvilket igen sikrer øget stabilitet i vores professionelle arbejdsflow og samarbejde.

error: Indholdet er beskyttet !