freelance seo

Leder du efter en freelance SEO-specialist?

Hvis du har en hjemmeside og ønsker at forbedre din online synlighed, er du måske allerede bekendt med SEO – forkortelsen for Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering.

SEO handler om at optimere hjemmesider i overensstemmelse med søgemaskiners kvalitetskriterier, for at sikre relevans for brugerne af søgemaskiner som Google og Bing. Ved at optimere din hjemmeside efter de nævnte kriterier kan du øge antallet af besøgende på din hjemmeside. 59% af al online trafik kommer fra organiske søgninger på Google, derfor er søgemaskineoptimering en vigtig faktor for din virksomheds digitale succes.

 

3 fordele ved SEO

Online synlighed på Google

1.

Din virksomhed bliver mere synlig på søgemaskiner som Google og Bing, når folk søger efter de produkter eller tjenester, du tilbyder.

Spar penge på ordentlig seo

2.

Du betaler kun med din tid, men udgår ekstra klik-betaling til Google

Søgeordsoptimering skaber online troværdighed

3.

Din virksomhed høster øget online troværdighed, da kunder har mere tillid til organiske søgeresultater end betale annoncer

Hvad koster SEO?

Pris og kvalitet varierer blandt SEO-specialister og bureauer. Nogle store bureauer opkræver betydelige beløb, mens andre tilbyder gratis søgeordsanalyser af tvivlsom kvalitet. For en skræddersyet SEO-strategi og grundig søgeordsanalyse må du med andre ord forvente en realistisk pris.

Mine priser er lavere end store bureauers, da jeg ikke har så mange administrative udgifter. Dog er de højere end bureauer, der tilbyder gratis analyser og i stedet forsøger at binde kunderne med urimelige aftaler. Jeg prioriterer kvalitet og fleksibilitet og tager derfor 850 kr. ekskl. moms for enkelt timer. Ved køb af flere timer eller pakker tilbyder jeg en reduceret sats på 750 kr. per time ekskl. moms.

 

Hvornår skal du investere i SEO?

seo aarhus

Hvis du ønsker at øge antallet af besøgende på din hjemmeside eller webshop

seo aarhus

Hvis du skal have nyt website og ønsker at bevare dine nuværende placeringer på Google

seo aarhus

Hvis du gerne vil arbejde mere målrettet med din digitale markedsføring

De fire ben i SEO

Søgeordsanalyse aarhus

Søgeord & tekstforfatning

En effektiv søgeordsanalyse danner grundlaget for SEO. Optimal brug af søgeord kræver omhyggelig planlægning og strategi for at sikre relevant indhold til din virksomhed. Få udviklet en professionel contentstrategi, der skaber vækst og online troværdighed.

Få hjælp til on-page SEO

On-page SEO

On-page SEO handler om at optimere forskellige elementer på dit website. Faktorer som Google bruger til at rangere dit website med fx. SEO-titler og meta-beskrivelser, overskrifter, interne links, alt-tekster og meget andet.

Teknisk seo aarhus

Teknisk SEO

Teknisk SEO omhandler både hastighedsoptimering, opsætning af redirects, HTTP statuskoder, load tid, robots.txt og meget andet. De små tekniske elementer, som får din hjemmeside til at loade hurtigt og brugeroplevelsen til at spinde som en killing.

Linkbuilding aarhus

Linkbuilding

De rette links er afgørende for din domæneautoritet hos Google. En høj domæne autoritet er lig med højere placeringer og flere besøgende. Derfor er link-building en vigtig SEO ranking faktor. Få hjælp til at udvikle en troværdig link-building- og PR-strategi.

Vi starter med et teknisk helbredstjek

Før samarbejdet starter, analyserer jeg dit websites styrker og svagheder. Det inkluderer et teknisk tjek, en indholdsanalyse samt en vurdering af hjemmesidens domæneautoritet. Jeg foretager også en indledende søgeordsanalyse for at undersøge sidens placeringer på de mest relevante søgeord.

Når jeg har gennemgået den indledende analyse med dig, lægger vi en fremadrettet plan for samarbejdet som passer til din virksomhed og økonomi.

Indholdsklynger & kunderejse kortlægning

Når jeg arbejder med SEO, udvikler jeg ofte content clustre og kortlægger kunderejsen for mine kunders kerneområder, hvilket gør det muligt for dem at arbejde mere strategisk med deres indhold.

Et content cluster (indholdsklynge på dansk) er en struktur inden for SEO og Content Marketing, der består af et hovedemne og relaterede underemner. Dette resulterer i en række indholdssider, der dækker et specifikt emne omfattende.

Kunderejse-kortlægning hjælper med at organisere kundernes søgeintentioner i en klar købsrejse. Dette gør det muligt for mine kunder at forstå deres kunders behov bedre og skabe målrettet indhold, der fanger kundernes forskellige købsrejsefaser.

Markedsføringsloven & Googles retningslinjer

Digital markedsføring kan være en udfordrende verden for almindelige virksomhedsejere. Jeg har altid fulgt reglerne, selvom det imellem har gjort mit arbejde mere langsommeligt. Til gengæld har mine kunder bevaret deres placeringer når Google har ændret algoritmen. Kvalitet betaler si altid.

Når det gælder link-building, er jeg en white-hat SEO-specialist. Jeg mener grundlæggende, at vi skal fortjene vores links gennem godt samarbejde eller kvalitetsindhold. Derfor fokuserer jeg primært på at skaffe earned-links eller gode, relevante købe-links.

Hvordan adskiller jeg mig fra bureauerne?

Jeg tilbyder en fast SEO-samarbejdspartner, der forstår din virksomhed måned efter måned. Jeg har maksimalt 10 kunder ad gangen for at sikre, at hver kunde får fuld opmærksomhed og værdi. Herved adskiller mig fra bureauerne, hvor medarbejdere ofte har 35 til 100 kunder hver.

Hvis du foretrækker at arbejde med et bureau, guider jeg dig gerne videre til et godt bureau. Hvorfor? Fordi de dårlige bureauer skader hele branchen, herunder min egen lille virksomhed. Derfor er integritet og faglighed vigtigt, uanset om du vælger bureauer eller freelancere som mig.

Hvordan adskiller jeg mig fra andre SEO-specialister?

Jeg er en white-hat SEO-specialist, hvilket betyder, at jeg følger Googles retningslinjer og anvender de bedste praksisser inden for søgemaskineoptimering. Jeg undgår lyssky metoder og fokuserer i stedet på at opbygge en langsigtet tilstedeværelse online for mine kunder.

Udover min whitehat-tilgang er jeg også en erfaren tekstforfatter, hvilket er unikt blandt SEO-specialister. Denne kombination giver mig mulighed for at arbejde mere holistisk med mine kunders markedsføring.

Vælg imellem disse tre samarbejdsforme

SEO-samarbejde, hvor jeg står for alt

Kun mig

Til dig, der har for travlt til SEO, tekstforfatning og langsigtede markedsføringsstrategier. Jeg hjælper med alt, så du har tid til det er vigtigt for dig.

50/50

Til dig, der foretrækker at varetage dele af din markedsføring selv. Vi fordeler arbejdsopgaverne 50/50, så de matcher dine ønsker og kompetencer.

Jeg underviser i SEO og digital forretningsudvikling

Kun dig

Til dig, der selv arbejder med markedsføring, og primært ønsker undervisning eller løbende rådgivning inden for SEO og digital forretningsudvikling.

SEO for virksomheder
søgeord aarhus
error: Indholdet er beskyttet !